Fakültemiz Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencilerinin özverili çalışmalarıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında düzenlenen seminer serisinin üçüncü ve son oturumu başarıyla gerçekleştirildi.
Seminerin bu oturumunda, teknolojinin hızla geliştiği günümüz dünyasında siber güvenlik alanındaki bilgi ve deneyimleriyle katılımcılara yol gösteren, Ulusal Siber Olaylarla Mücadele Ekibi Üyesi Sn. Doç. Dr. Serdar AYDIN konuk edildi. Sayın AYDIN, bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşarak, teknoloji dünyasındaki güncel gelişmelere ve siber güvenliğe dair önemli değerlendirmelerde bulundu.
Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Handan ÇAM'a, YBS Kulübüne, Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı’na (ÜNİDES) ve görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.